Turistična kmetija Vipavska dolina

Vitovlje 68, 5261 Šempas, Slovenia Poglej na zemljevidu
Ni ocenjeno Ocena hotela
0/5
100% strank priporoča

Opis

Znani smo po dobri domači kuhinji. Naša ponudba obsega vrsto okusnih kulinaričnih dobrot, postavljena v lep ambient, kjer je prijetno vzdušje vrhunec za vse, ki cenite domačo. Kuhinja je v naši hiši še vedno najpomembnejša, saj se s tem ukvarjamo domače tri generacije. Mladi so tisti, ki z gostinsko izobrazbo prinašajo svežino, starejši pa ohranjamo okus starih časov. Čudovita okolica in lep dostop do hiše tudi večjim skupinam in avtobusom, pa je le še en razlog več, da nas obiščete in stopite v kmečki ambient razvajanja.

Sobe so urejene v primorskem slogu, s pridihom domačnosti in tudi s sodobno tehnologijo. Dostopne so z dvigalom, kar lahko omogoči dostop tudi tistim, ki jim stopnice predstavljajo težavo. Za vse je poskrbljeno, tudi to, da je v lepem vremenu zajtrk pripravljen na lepem dvorišču, v senci mogočnih orehov in dišeče stare Glicinije. Jutra s prvimi sončnimi žarki in z ljubeznijo pripravljen pravi vipavski zajtrk so za naše obiskovalce in goste nepozabna izkušnja.

Pridelavi grozdja in vina posvečamo veliko pozornosti, saj je za našo kmetijo značilna naravna obdelava trsov in pridelava vina. V vinski kleti zori 14 sort vina, med katerimi so tudi avtohtone sorte kot npr. Vitovska grganja, Zelen, Barbera, Merlot, Rebula… Nekoč pozabljene, danes pa s svojo enkratnostjo dosegajo vrhunsko kakovost. Ne smemo pa pozabiti tudi na ostale sorte (Sivi Pinot, Sauvignon, Chardonay, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc …). Vina, predvsem rdeča, zorijo tudi v lesu, kar vino oplemeniti, saj je hrastov in akacijev les naš in za Vipavsko dolino nepogrešljiv. Sončna lega, kakovostna prst in vpliv sredozemskega podnebja, daje vinu bogat saden okus, živo barvo in harmonijo vonjav. Za goste, izletnike in ljubitelje vin, je po predhodni najavi, organiziran ogled vinske kleti z degustacijo ali pokušino vin. Malovščevi vas bomo s pripovedovanjem popeljali skozi zgodovino kmetije. Tako si boste lahko slikovito predstavljali kako in na kakšen način je potekalo življenje in delo na kmetiji skozi stoletja.

Preberi Več

Hotelska tema

Čudovito
Najboljša Vrednost
Očarljivo

Pravila

Prijava 12:00 pm
Odhod 12:00 pm

Sobe

Ocene

Vaša ocena

0/5
Ni ocenjeno
Based on 0 ocen

Ocena potnikov

Odlično
0
Zelo dobro
0
Povprečno
0
Slabo
0
Zelo slabo
0

Povzetek

Spanje
0 /5
Lokacija
0 /5
Storitev
0 /5
Čistoča
0 /5
Sobe
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Napiši povzetek

od €0,00 /noči

Lastnik

Urška Podgoršek

Member Since 2020

Information Contact

Email

[email protected]

Website

http://www.malovscevo.si/sl/

Phone

+386 (0)5 307 88 90