NASTANITEV NOTRANJSKA

Grobišče 11, 6258 Prestranek, Slovenia Poglej na zemljevidu
Ni ocenjeno Ocena hotela
0/5
100% strank priporoča

Opis

Domačija še po stoletju obstoja nadaljuje s svojim poslanstvom – povezovanjem ljudi. Nahaja se v mirnem vaškem okolju v bližini avtoceste in številnih znamenitosti.

Na domačiji poleg gostinskih storitev nudimo gostom tudi možnost nastanitve.

Pri nas lahko gostje prespijo v apartmaju, ki sprejme pet oseb, ali v petih več-posteljnih sobah, ki smo jih poimenovali po nekdanjih članih domačije.

Mirna lokacija ponuja gostom možnost kolesarjenja in sprehodov v naravi. Skozi vas pelje tudi Grajska kolesarska pot. Več informacij, kaj lahko gostje doživijo v naši okolici, je dostopnih na spletni strani http://www.visit-postojna.si/si/kaj-poceti.

Gostom na domačiji lahko postrežemo tudi z samopostrežnim zajtrkom in večerjo. Smo ekološka kmetija in vso hrano, ki jo pri nas lahko okušate, pridelamo sami ali jo dokupimo iz okoliških kmetij.

Za zajtrk vam nudimo domače marmelade, razne namaze, kosmiče, sadje, zelenjavo, domače jogurte, različne vrste sirov, skuto, suhomesnate izdelke iz naše kmetije…pripravljamo sveža jajca po željah gostov. Vedno je na voljo domač kruh iz naše moke. Seveda ne manjkata niti kava in čaj niti domač breskov in jabolčni sok.

Gostom nudimo tudi možnost a-la-carte večerje. Pripravljamo tradicionalno slovensko hrano, ki je vezana na sezonske surovine in značilna za naše okolje. Pripravljamo razne vrste juh, krompirjeve žgance ali njoke z golažem, telečje in svinjske pečenke, krače, pa seveda priloge kot so pražen krompir, zelenjava, pira, slani skutni štruklj,…

Preberi Več

Hotelska ponudba

Internet – Wifi
Klima
Parkirišče
Restavracija
Soba za kajenje
TV

Hotelska tema

Luksuzno
Najboljša Vrednost

Pravila

Prijava 14:00 pm
Odhod 22:00 pm

Sobe

Ocene

Vaša ocena

0/5
Ni ocenjeno
Based on 0 ocen

Ocena potnikov

Odlično
0
Zelo dobro
0
Povprečno
0
Slabo
0
Zelo slabo
0

Povzetek

Spanje
0 /5
Lokacija
0 /5
Storitev
0 /5
Čistoča
0 /5
Sobe
0 /5
0 review on this Hotel - Showing 1 to 0

Napiši povzetek

od €46,00 /noči

Lastnik

Urška Podgoršek

Member Since 2020

Information Contact

Email

[email protected]

Website

https://www.smrekarjeva-domacija.si

Phone

+386 41 740 574