from €50,00
Check Availability

Grand Hotel Rogaška

Created with Sketch. Zdraviliški trg 11, 3250 Rogaška Slatina, Slovenia View on map
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Description

Grand Hotel Rogaška je hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.

V osrčju Rogaške Slatine, s pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S 194 zgodovinskimi sobami popeljemo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.

Časi se spreminjajo, toda naša predanost pri vzdrževanju očarljivosti in standardov te stavbe ostaja. Naša visoko kakovostna 24-urna storitev skupaj s pristno in lično okolico pooseblja dom za naše goste. Skozi leta je naše osebje doseglo neprimerljivo raven zanesljivosti, zaupanja in povezanosti z našimi gosti – povezanost, ki jo še naprej vzdržujemo.

Naravna mineralna voda Donat Mg, ki je stara okoli 8000 let je dokazano zdravilna.

Izvirsko vodo v globini (med 280 in 600 metri pod zemljo) bogatijo minerali iz raztapljajočih se kamnin (magnezij, kalcij, sulfati, hidrogenkarbonati) in drugi elementi (CO2), kar lajša ali preprečuje številne bolezni in varuje naše zdravje. Zaradi svoje kemične sestave, fizikalnih lastnosti, balneoloških izkustev in medicinskih spoznanj se v Rogaški Slatini že več kot 100 let uporablja v terapevtske in preventivne namene. Zanj je značilna izredno visoka mineralizacija, več kot 13 g raztopljenih rudninskih snovi na liter (skupaj z CO2), od tega je samo magnezija več kot 1000 mg/l, kalcija okrog 300 mg/l, vsebuje pa še mnoge druge zdravju koristne elemente in spojine.

View More

Hotelska ponudba

Bazen
Fitness Center
Grelec
Internet – Wifi
Klima
Parkirišče
Pralni in Sušilni stroj
Restavracija
Soba za kajenje
Spa & Savna
Transfer
TV
Show All

Hotelska tema

Najboljša Vrednost
Standardno

Rules

Prijava 12:00 pm
Check Out 11: 00 am
Hotel Policies

Pogoji doplačila in popusti

DOPLAČILA in POPUSTI Posebni popusti: ● Otroci do 6,99 let v sobi z odraslimi bivajo BREZPLAČNO. ● Otroci od 0-6,99 leta brezplačno v postelji s starši (€ 10 doplačila na dan, če spijo ločeno na otroški postelji) Doplačila: ● Turistična taksa: € 2,50 po osebi / dan za odrasle in € 1,25 za otroke (7 do 17,99 let) ● Dodatni obroki (pol- ali polni penzion): € 10 na osebo na dan ● Hišni ljubljenčki (do 10 kg): € 15 na dan (predhodna najava zaradi omejenega izbora sob) ● Otroške posteljice za dojenčke: € 10 na dan (če spijo s starši – brezplačno) ● Doplačilo za sobo PREMIUM € 10 na osebo na dan ● Doplačilo za sobe s pogledom na park / osebo na dan: o Premium | Comfort: € 10 ● Dodatna postelja / na osebo na dan: odrasli otroci 7 – 11,99 let o Premium | Comfort soba: € 35 € 25 ● Doplačilo za sobo / dan: enoposteljna single use o Premium soba: € 15 € 30 o Comfort soba: € 10 € 20 Splošni pogoji: ● Število sob je omejeno. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. ● Program velja od otvoritve hotela v skladu s higienskimi priporočili NIJZ ZA IZVAJANJE TURISTIČNO-GOSTINSKE DEJAVNOSTI V ČASU EPIDEMIJE COVID-19 (https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/higienska_priporocila_za_izvajanje_turisticnih_in_gostinskih_storitev_v_casu_epidemije_covid.pdf) ● Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 7 dni pred prihodom v hotel ● V primeru odpovedi od ena do 6,99 dni pred prihodom zaračunamo 50% od zneska rezervacije. ● V primeru odpovedi na dan prihoda ali no-show, se zaračuna celoten znesek rezervacije.
Show All

Rooms

ENOPOSTELJNA SOBA COMFORT

Created with Sketch.
20-24m2

Created with Sketch.
x1

Created with Sketch.
x2

DVOPOSTELJNA SOBA COMFORT

Created with Sketch.
20m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
from €50,00 /night

Owner

test3

Member Since 2020

Hotel Nearby

Grand Hotel Sava**** superior

Created with Sketch. Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina, Slovenia
0/5 Not Rated0 review
from €55,00/night