Kolofon

Uredništvo
Spletne strani smo pripravili sami skupaj s ponudniki  storitev in izdelkov.

Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani – poslovano svetovanje, oglaševanje in marketing. Na portal booking.si se lahko registrirajo ponudniki, ki ustrezajo uredniški politiki in vnašajo ponudbe, ki si jih lahko ogeldajo obiskovalci. Obiskovalci lahko tudi kontaktirajo ponudnike direktno ali skozi komunikacijske obrazce. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. Ponudbe storitev in izdelkov vnašajo ponudniki, zato je vsebina vezana nanje, vendar se trudimo, da po najboljših močeh zagotavljamo točno vsebino.

Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljate na lastno odgovornost. Informacije o ponudbi so informativne in nezavezujoče. Uporabnik sklene dogovor o storitvi neposredno s ponudnikom storitve.

Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marcelino d.o.o. in Marjetica Cvikl s.p.

Podatki o podjetju – design, produkcija in programiranje ter vsebina:

Naziv: MC PODJETNIŠKO IN POSLOVNO SVETOVANJE, MARJETICA CVIKL S.P.
Naslov: KRANJČEVA ULICA 4 , 3000 CELJE
Status: Fizična oseba
DDV ID: SI54756529
Matična številka: 6284515000

DPC: Marjetica Cvikl